tirsdag den 22. juli 2014

Lidt om at svede i forretninger

I dag har jeg sagt til min chef at jeg syntes at vi skal forbyde folk der sveder at komme i forretningen
jeg har meget sarte næsebor og har svært ved at krapere kunder der lugter af sved. det er min chef så ikke helt enig i .

lørdag den 12. juli 2014

Lidt om at være brun


jeg har hørt at der snart kommer regn det bliver dejligt for jeg er snart så brun at min krop ikke kan blive mere både brun og lækker det får jeg at vide i forretningen hver dag. palle har også fået for meget sol. det er altid godt med regn vejr for så får man tid til at ordne alle de sysler i hjemmet som man lader ligge mens solen skinner. jeg trænger for eksempel frygteligt til at at få strøget både under bukser og karklude. ja jeg ved godt at i nu vil spørge om stella er ved at falde lidt af på den husholdnings mæssigt men det er jo lidt svært pludselig selv at skulle til at gøre tingene igen når man nu har haft en fyr til den slags. nu vil jeg spise en is.

lørdag den 5. juli 2014

Aftensmad


efter en lang varm dag i forretningen så er det rart at komme hjem og skal have en god portion
boller i karry til aftensmad.
nu skal jeg jo hele tiden tænke på hvordan min figur gør sig bedst ud når jeg sådan skal ses af mange mennesker hver dag i forretningen og andre steder så jeg tænker meget over hvordan jeg kan spare bedst
på det jeg putter i munden. mange har spurgt efter en opskrift. den kommer her

1 pose frosne kødboller  ( skal man tabe sig skal man bruge de kødboller man putter i suppe de er ikke så store og der med feder de heller ikke så meget )
1 liter karry suppe

man varmer karry suppen og putter kødbollerne i til de er varme. så koger man en pose ris og vupti har man et lækkert og vel smagende måltid. og nemt for travle hus mødre.